09.05.2024      59      0
 

Спеціалізовані служби області відпрацьовували дії при надзвичайних ситуаціях


Методичні знання та практичні дії. Керівний склад органів управління і сил цивільного захисту Черкаської територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту напрацьовували злагодження дій для реагування на надзвичайні ситуації.

У формі ділової гри учасники заходу відпрацювали методи реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані з аваріями на об’єктах інфраструктури. Також відточковували можливі шляхи ліквідації надзвичайних ситуацій, пов’язаних із катастрофічним затопленням. Заслухали керівників спеціалізованих служб цивільного захисту.

– Максимальна взаємодія та чіткі дії – вимога до всіх спецслужб, які задіяні в ліквідації надзвичайних ситуації техногенного або природного походження, – наголосив заступник очільника області Антон Царюк. – Швидке реагування та професіоналізм рятують життя. Особливо зараз, коли наша країна чи не щодень під обстрілами країни-терориста. Саме тому спільно з усіма службами відпрацювали всі можливі сценарії. Послідовні чіткі дії керівного складу, виважені команди, взаємодія з іншими підрозділами служби цивільного захисту – те, що допомагає оперативно та з найменшими втратами ліквідувати надзвичайні ситуації. Такі заходи допомагають відпрацювали послідовність дій до автоматизму. 

Нагадаємо, в області регулярно проводять навчання для органів управління та сил цивільного захисту населення Черкаської області. Масштабні дводенні тренування для всіх спецслужб регіону відбулися на Черкащині.

За інформацією Черкаської ОВА.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *