23.02.2024      96      0
 

Громадянам стали доступні послуги сервісного центру МВС у Смілі


У Смілянському ЦНАПі тепер можна зареєструвати авто й оформити посвідчення водія. З його роботою ознайомилися начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко спільно із начальником Черкаської ОВА Ігорем Табурцем під час робочої поїздки до Смілянської територіальної громади.

Такий відділ – перший в Черкаській області. Якісні послуги, економія власного часу та максимально прозора процедура, – зауважила Валерія Бандурко.

Близько місяця відділ працював у тестовому режимі, щоб максимально ефективно оцінити обсяг роботи. Приємно, що попит зростає.

Незалежно від місця вашого проживання ви можете звернутися у цей відділ для отримання послуг з: реєстрації та перереєстрації колісних транспортних засобів, видачі свідоцтва про реєстрацію колісних транспортних засобів для виїзду за кордон, видачі тимчасового реєстраційного талона на право керування, видачі нового посвідчення водія замість втраченого або викраденого, обміну посвідчення водія (без складання іспитів), видача індивідуальних номерних знаків на транспортний засіб.

– Смілянська громада одна із найбільших у Черкаському районі за кількістю населення та межує з іншими громадами, які тепер також мають можливість скористатися зручними та доступними послугами. Вдячна міській владі за реалізацію потрібних для людей проектів, – наголосила Валерія Бандурко.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *