07.02.2024      62      0
 

У Кам’янці триває облаштування центру тимчасового перебування для внутрішньо переміщених осіб


Ремонт внутрішніх приміщень старшої ланки школи № 3 у м. Кам’янка завершено. Це приміщення переобладнується для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Завдяки співпраці Черкаська районна державна адміністрація, Черкаська обласна організація Товариства Червоного Хреста України, Кам’янська територіальна громада отримала чергову партію допомоги для центру тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб, зокрема: холодильники, електрочайники, мікрохвильовки, пральні машини, електроплити, столи, стільці та генератор на 6 кВт. Для центру також планується виділити шафи, тумбочки, ліжка та комплекти постійної білизни. Це обладнання значно полегшить умови проживання внутрішньо переміщених осіб.

На облаштування закладу Кам’янською територіальною громадою вже виділено більше 2 млн грн. За ці кошти проведено ремонт системи опалення, заміну вікон та дверей, будівництво санвузла, прокладання каналізації, облаштування міжкімнатних перегородок, ремонт новостворених кімнат, встановлення дверей, оновлення електричної мережі та інші роботи.

Після повного переобладнання та комплектації центр буде готовий прийняти близько 50 внутрішньо переміщених осіб.

Дякуємо всім, хто взяв участь у цьому проєкті, за їхню потужну підтримку, допомогу, розуміння та небайдужість до проблем внутрішньо переміщених осіб!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *