20.01.2024      76      0
 

Відновлення пошкоджених будинків у Смілі триває


Начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко спільно із начальником Черкаської ОВА Ігорем Табурцем здійснили черговий робочий виїзд на місце, куди наприкінці грудня влучила ворожа ракета.

– Наразі маємо 212 звернень від жителів про руйнації різного роду, – зазначила Валерія Бандурко. – Більш за все постраждали дахи і вікна в будинках. Пошкоджені дахи вже перекриті. Повністю завершено роботи із демонтажу і зачищення території тих 8 будинків, які були вщент зруйновані.

Сьогодні фонд Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G Buffett Fondation (HGBF) доправили першу партію вікон – 193 конструкції із 483. Суттєва допомога людям, які дійсно цього потребують.

Монтажники стали до роботи з вулиці Лєвєнца і продовжуватимуть далі, відповідно до виконання робіт. Черга дійде до всіх будинків, від яких були зафіксовані звернення.

– Вкотре вдячна соціально відповідальному бізнесу, нашим партнерам, волонтерам і всім небайдужим за допомогу! – наголосила очільниця району. – Вдячна Черкаська обласна організація Товариства Червоного Хреста України за вагому участь у відбудові постраждалих будинків від першого дня і до зараз.

Людяність — це таки не слабкість, а сила.
Відчувається підтримка.
Спасибі кожному!
Працюємо.

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *