12.01.2024      71      0
 

Діти Смілянської та Мліївської громад отримали сучасні планшети і новорічні солодощі від громадської оранізації “Мрія Черкаси Україна”


Сьогодні про МРІЮ. Дивовижне відчуття, яке мотивує і надихає нас робити, створювати і йти до своєї мети – своєї мрії, – зазначила начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко.

– Не так давно я познайомилася з регіональними представниками «Мрія – Українська Фундація», – розповіла Валерія Бандурко, – головна мета якої – надання допомоги сімʼям українців, які потрапили у полон та родинам полеглих воїнів.

Десятки тисяч сімей втратили батька чи матір, життя яких забрав підлий ворог. Ще тисячі сімей очікують повернення рідних з полону. Є ті, які живуть у постійному очікуванні, що от-от у них задзвонить телефон і у ньому лунатиме голос їх рідної людини. Це сімʼї безвісти зниклих українців.

Мрія Черкаси Україна опікується дітками таких родин. Так, у рамках Меморандуму, підписаного 12 жовтня 2023 року, між Черкаською районною державною адміністрацією та Мрія Черкаси Україна, представники організації подарували діткам Смілянської та Мліївської громад Черкаського району 15 сучасних планшетів і новорічні солодощі, які обожнюють усі діти.

Окрім цього, організація спрямовує свої зусилля на юридичну консультацію, психологічну підтримку, надання гуманітарної допомоги та позашкільну освіту для дітей: відвідування різноманітних спортивних секцій, освітніх гуртків та вивчення іноземних мов. Добра і конче необхідна справа у реаліях нашого сьогодення.

Втрачати боляче. Втрачати рідних – це нестерпний біль. Зараз, як ніколи, важливо підтримувати сімʼї, в які прийшло горе. Важливо, щоб вони відчували, що не одні, – наголосила Валерія Бандурко. – Вдячна Олена Кавенська та Молотков Дмитро, що допомагаєте їм мріяти.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *