08.01.2024      70      0
 

Ігор Табурець про ситуацію в області на ранок 8 січня


На Черкащині продовжує посилено працювати оперативний штаб, а також профільні служби для стабільного функціонування регіону. Про це інформує начальник ОВА Ігор Табурець.

– Затяжна ранкова тривога минула для Черкащини без наслідків, – зауважив очільник області. – Дякуємо за це ЗСУ! Зараз наше завдання №1 – стабільне функціонування області, попри негоду. Натепер частково знеструмлено 1 населений пункт. Аварійні бригади працюють. Відключень газу, води та тепла немає. 

На автодорогах області – без заторів. 

– Державні, територіальні та місцеві автошляхи наразі розчищають понад 120 одиниць техніки, – додав Ігор Табурець. – Дороги у громадах – це зона відповідальності місцевої влади. Розраховую на максимальну дієвість!

Також в області від суботи в цілодобовому режимі працюють пункти незламності. Їх, нагадаємо, в області 201. Знайти найближчий до себе пункт можна на платформі «Дія» або ж у переліку.

Також дізнатися оперативну інформацію щодо стану автомобільних доріг можна за телефоном цілодобової гарячої лінії цілодобового Штабу з ліквідації наслідків негоди: +38 067 400 60 80. 

Офіційну інформацію читайте на ресурсах:


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *