04.01.2024      93      0
 

Об’єднуємо зусилля довкола відбудови пошкоджених будинків у Смілі


Сміла…
100 пошкоджених ракетним ударом будинків.
У кожного із них своя історія.

Від ранку техніка демонтує залишки понівечених вщент 8 будинків на вулиці, куди поцілила ракета. Відновлення цих будинків буде з нуля, починаючи із залиття фундаменту. Продовжується вивезення будівельного сміття.

Також у Смілі зібралися представники усіх чотирьох районних військових адміністрацій Черкаської області на міжвідомчу нараду під керівництвом заступника голови Черкаської обласної ОДА Anton Tsariuk. Мета зустрічі – максимально оперативно вирішити питання відбудови житла постраждалих людей. Прийнято рішення, що кожен район береться до відбудови 8 повністю зруйнованих домоволодінь у розрахунку по 2 будинки на район.

Щиро дякую колегам за допомогу і підтримку Сміли, – зазначила начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко. – Це – дуже цінно.

Наразі над відновленням дахів працює 12 бригад. До смілян вже долучилися Степанківська і Корсунь-Шевченківська громада, Черкаська районна рада та волонтери Церкви адвентистів сьомого дня.

Друзі, вдячна кожному! – наголосила Валерія Бандурко. – Ніколи не знаєш де і коли станеться біда. Україна – найкраще місце на планеті, де розумієш, що світ не ідеальний, але в ньому багато справді крутих людей. Сила народу в єдності!

Telegram:
t.me/ValeriyaBandurko


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *