14.09.2023      104      0
 

Ігор Табурець про підготовку області до старту опалювального сезону


Черкащина  готова до роботи в осінньо-зимовий період на 86%. Усе йде за графіком. Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець на комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Як він зауважив, передовсім у регіоні працюють над захистом і стабільною роботою критичної інфраструктури.

–    Щоб область була із світлом, теплом і водою, убезпечуємо мережі та підстанції, – додав Ігор Табурець. – Плюс продовжуємо роботу з нарощування спроможностей альтернативи: резервне обладнання, генератори, запаси різного виду палива та ін.

За результатами комісії скоординовано подальші дії у підготовці до опалювального сезону.

–    Від кожного вимагаю максимальну відповідальність, – наголосив Ігор Табурець. – Це питання тримаю на особистому контролі. Очевидно, що новий опалювальний сезон буде не менш складним, аніж попередній. Зважаючи на підступність ворога. Тому готуємось до всіх можливих сценаріїв. Наша мета – стабільна життєдіяльність області.

Додамо: 

сьогодні під головуванням Віце-прем’єр-міністра з відновлення України – Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра Кубракова відбулось засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.  Докладніше про результати тут

Пресслужба ОДА 


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *