30.08.2023      134      0
 

“Комунікація між державними органами влади та родичами захисників нині є дуже важливою”,-Валерія Бандурко


Нещодавно начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко поспілкувалася з родинами зниклих безвісти за особливих обставин Чигиринської та Сагунівської громад.

Головним спікером на цих зустрічах була і є Aнна Донець, регіональний представник офісу Уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин. Людина, яка займається цим напрямом професійно. Жінка, яка сама пройшла через ці трагічні обставини щодо пошуку власного чоловіка, який захищав Україну. Яка постійно перебуває у стані пошуку свого чоловіка. Їй так само болить вже 16 місяців.

Тисячі українських військовослужбовців вважаються зниклими безвісти. Більшість із них живі та перебувають у полоні. Поки пошук захисників триває, їхні рідні тижнями, місяцями і гадки не мають, що з ними. Перебуваючи і так у стресовому стані вони намагаються зʼясувати хоч щось про те, де можуть знаходитися їх рідні.

Комунікація між державними органами влади та родичами захисників нині є дуже важливою. Є різні життєві ситуації при яких рідні військових потребують підтримки від консультативної до більш детального розʼяснення і безпосередньої допомоги.

-Близькі військових цікавилися, яким чином проходить пошук зниклих безвісти військовослужбовців та алгоритмом роботи пошукових бригад. Були порушені й питання щодо врегулювання пільг та соцвиплат,-зауважила очільниця району.

Як зазначила начальник РВА, такі зустрічі є не просто інформаційними, вони є також моральною та психологічною підтримкою. Ми продовжуватимемо проводити ці зустрічі в усіх громадах Черкаського району. Немає термінів, коли військові зникають. Це наші рідні і ми чекаємо на них вдома.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *