10.08.2023      107      0
 

Пліч-о-пліч: черкаські будівельники наповнюють життям херсонську Іванівку


Тривають відновлювальні роботи у селах Херсонщини, шефство над якими взяла Черкащина.  Зокрема, в Іванівці  вже відновлено 32 будинки, ще 26 – зараз у роботі.  Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Як він розповів, одна із бригад працює на вулиці Іванівки із символічною назвою – Перемоги.

–     Почали з дахів, – зауважив Ігор Табурець. –  Тут вони рясно побиті снарядами та осколками. Роботи багато, але всі налаштовані по-бойовому. Ми уже бачимо, як наша підшефна Іванівка поступово наповнюється життям.

Серед будівельників-волонтерів – Владислав Посмітюха. Зі своєю бригадою приїхав на Херсонщину з Умані. Чоловік розповідає, що враження від вперше побаченого досі переповнюють.

–   Несила осягнути, що пережили місцеві жителі і що тут коїли окупанти, – каже Владислав Посмітюха. – Бо все село у страшних руїнах. Бажання допомогти та відбудувати понищене росіянами – максимальне.

Начальник Черкаської ОВА подякув кожному, хто долучається до відбудови Херсонщини!

–   Національний проект «Пліч-о-пліч» про нашу єдність!- наголосив Ігор Табурець.

Нагадаємо, аби допомогти відновитися громадам Херсонської області, які найбільше постраждали під час окупації, в Україні ініціювали проект «Пліч-о-пліч».  Свої зусилля об’єднали 15 регіонів. Зокрема, Черкащина опікується трьома селами – Іванівкою, Новопетрівкою та Миколаївкою.

Пресслужба ОДА 


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *