01.08.2023      138      0
 

Відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів


Координаційна нарада керівників правоохоронних органів відбулася за участі керівництва Черкаської обласної прокуратури, керівників силових структур Черкаського району та міста Черкаси у Черкаській окружній прокуратурі.

Начальник Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко також була запрошена на координаційну нараду. Територіальна юрисдикція Черкаської окружної прокуратури є Черкаський район у межах: Білозірської, Будищенської, Леськівської, Медведівської, Мошнівської, Руськополянської, Сагунівської, Степанківської, Червонослобідської сільських територіальних громад, Черкаської, Чигиринської міських територіальних громад, що входять до складу Черкаського району.

Нарада пройшла під головуванням Андрія Замотайла, керівника Черкаської окружної прокуратури та за участі Ігоря Домущея, керівника Черкаської обласної прокуратури, Володимира Матюшенка, начальника Черкаського РУП ГУНП й керівників правоохоронних органів.

Основну увагу наради спрямовано на обговорення стану протидії злочинності на території міста Черкаси та Черкаського району впродовж І півріччя 2023 року, а також результатів роботи органів правопорядку в умовах особливого періоду, пов’язаного із повномасштабним вторгненням російської федерації на територію України.

Зауважили, що першочерговим завданням правоохоронців на сьогодні, враховуючи реалії війни, є забезпечення належного документування кримінальних правопорушень проти основ національної безпеки, миру, безпеки людства, міжнародного правопорядку, законності розподілу та використання гуманітарної допомоги й фактів ухилення від мобілізації.

Черкащина є важливим тиловим регіоном нашої країни. Завдяки героїзму й опору Сил оборони по всій лінії фронту Черкащині вдалося стати порівняно спокійним осередком. Разом із представниками правоохоронних органів обговорили питання злочинності у нашому районі. Також важливим напрямом є бюджетні надходження територіальних громад та їх використання. Правоохоронними органами ведеться робота щодо розслідування та розкриття злочинів у бюджетній сфері.

Нині ситуація в Черкаському районі стабільна. Протидія злочинності та корупції продовжує залишатись головним завданням у роботі правоохоронців краю.

Не забуваймо який підступний і підлий наш ворог!

Тримаємо оборону в тилу. Допомагаємо наблизити перемогу!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *