12.07.2023      116      0
 

Червоний Хрест України продовжує надавати допомогу в облаштуванні місць компактного проживання ВПО


Товариство Червоного Хреста України продовжує надавати допомогу територіальним громадам Черкащини в облаштуванні місць компактного проживання громадян, які вимушено покинули домівки і оселилися в нашому регіоні.

Черкаська обласна організація Товариства Червоного Хреста України для покращення умов проживання внутрішньо переміщених осіб надала товари електротехнічного та сантехнічного призначення вартістю 344 915, 60 грн. у плідній координації та комунікації з Черкаською обласною державною адміністрацією.

Цього разу у Черкаському районі допомогу отримали:

Гуртожитки Черкаського національного університету ім. Б.Хмельницького для покращення санітарних, душових кімнат та кімнат для приготування їжі. Надано: унітази з фурнітурою, умивальники з фурнітурою, змішувачі для душових кабін, змішувачі для кухонь, водонагрівачі, розетки, лампи світлодіодні. Також найближчим часом за підтримки Canadian Red Cross буде проведена заміна 32 вікон у гуртожитку №2.

Дошкільний навчальний заклад №11 «Зірочка» Смілянської міської ради Черкаської області, який є місцем компактного розміщення ВПО. Покращено санітарні кімнати, надано душові кабіни з повним комплектом сантехніки.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *