29.06.2023      124      0
 

День Конституції України відзначили на Черкащині


З нагоди державного свята на Черкащині відзначили військових, волонтерів, рятувальників, поліцейських, підприємців, діячів культури, науки, мистецтва, освіти. Високі державні та обласні нагороди вручив черкащанам очільник Черкащини Ігор Табурець.

“Ще ніколи так не звучали для нас основні положення Конституції України як зараз. Утвердження незалежності, демократії, свободи. Територіальна цілісність. Право на життя, здоров’я, недоторканність і безпеку людини. Це постулати, за які бореться українська нація” – зазначає начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко.

У цей знаменний для нашої країни день поклали квіти до пам’ятного знаку відомому українському політику, уродженцю Черкас, народному депутату України другого, третього та шостого скликань, одному з творців Конституції України Михайлу Сироті.

“Щиро вітаю з отриманням почесних відзнак! Так тримати! Довічна слава і доземний уклін за захист тим, хто повернувся на щиті. Борімося за наші конституційні права та свободи! Будьмо міцними і вірними своїм цілям. Разом здолаємо все! Слава Україні! Слава Героям!”, – зауважує очільниця району.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *