21.06.2023      161      0
 

Гуртуємось заради підсилення ЗСУ та тримаємо фронт допомоги. Разом – влада, бізнес, волонтери Черкащини


У Черкаському районі згуртувалися влада, підприємці та волонтери, й вкотре, підсилили батальйон територіальної оборони Черкащини.

Передали 158-му батальйону:

Потужний повнопривідний позашляховик – придбаний підприємством ТОВ «Континет-Груп», керівник Олександр Самсоненко, та завдяки депутату Балаклеївської сільської ради, волонтеру Юрію Бебіку.

Баню на колесах, так звану «автобаню». Сам причіп, який надав небайдужий житель району Віталій Коньков, пригнали на підприємство «Континет-Груп», де його повністю переобладнали, встановили систему комунікації для водопостачання і водовідведення. Виготовлено котел, матеріали на який надала Смілянська міська рада. Коштами волонтерів закуплено ряд інших необхідних речей для автобані. До влаштування бані на колесах для військових долучилася також Яна Тябут, керівник благодійної організації «Добро Кіт».

Комплект обладнання супутникового зв‘язку «Starlink» – придбав надійний партнер районної військової адміністрації, волонтер Ігор Склянко.

Військові в знак подяки за допомогу нагородили усіх причетних до справи підприємців, волонтерів та Смілянського міського голову Сергія Ананка нагрудним знаком «Хрестом громадянських заслуг».

Допомагаємо нашим захисникам! Працюємо на Перемогу!

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *