10.04.2023      108      0
 

Сила підтримки: аграрії передали захисникам України ще 20 пікапів


З оснащенням нового армійського корпусу ЗСУ допомагають аграрії. Всеукраїнська аграрна рада підсилила його 20 автомобілями.

Роботу із забезпечення бійців тут не припиняють від початку повномасштабної війни. Уже найближчим часом аграрії планують передати понад сотню позашляховиків та інші транспортні засоби, яких потребують військові на фронті. 

– Наші аграрії надійно тримають продовольчий фронт, стоять на варті нашої продовольчої безпеки, – зауважив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. – Але також вони незмінно на передових позиціях фронту допомоги. Я вдячний Всеукраїнській аграрній раді за стабільну підтримку наших ЗСУ. Це дуже цінно. Ми, українці, точно знаємо, на що здатні, коли об’єднані. А ми єдині в боротьбі за нашу Україну.

Загалом за перший рік війни учасники Всеукраїнської аграрної ради передали на фронт уже понад 570 пікапів.

– Транспорт на передовій – другий запит після дронів, – – зазначив очільник ВАР Андрій Дикун. – В умовах війни автомобілі «живуть» на фронті від двох тижнів до двох місяців, а іноді – один день, тому потреба в них дуже висока. З перших днів повномасштабного наступу учасники ВАР об’єдналися не лише для забезпечення продовольчої безпеки, всі разом ми долучилися до збору коштів на пікапи, бо один пікап – щонайменше одне врятоване життя. 

Нагадаємо, Всеукраїнська аграрна рада об’єднує більше 1100 середніх і малих аграрних підприємств із усієї України. До збору на пікапи впродовж року приєднувалися аграрії з усіх регіонів країни незалежно від того, де саме проходили бойові дії.

Пресслужба ОДА 


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *