16.03.2023      159      0
 

Ряд питань життєдіяльності Черкащини відпрацьовано на засіданні колегії Черкаської ОВА


На колегії Черкаської ОВА відпрацьовано низку питань щодо життєдіяльності області. Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

За словами начальника ОВА, за 2022 рік завдання з наповнення бюджетів виконано на 107%, додатково отримано 740 млн грн доходів.

На колегії обговорили також питання відбудови інфраструктури області. Загалом з початку повномасштабної війни на Черкащині пошкоджено понад 200 об’єктів. Це житлові будинки, заклади освіти, культури, харчування, а також підприємства. На сьогодні уже 25 із них відновлено.

Залишається пріоритетним питанням створення безпечного простору в закладах освіти.

Окрім того, на колегії ішлось про безпековий сервіс. Зокрема, про функціонування місцевої пожежної охорони. Натепер у ліквідації 2 із 3 пожеж у сільській місцевості беруть участь добровільні або місцеві пожежні команди.

У засіданні колегії Черкаської ОВА взяли участь начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко разом з головою Черкаської районної ради Олександром Василенком та керівниками територіальних громад району .

За словами начальника Черкаської РВА Валерії Бандурко наразі головними завданнями органів влади є безпека громадян та стабільне функціонування кожної галузі.

  • Наповнення місцевих бюджетів і їх раціональне використання. Наша держава продовжує боротьбу з ворогом. Тому підтримка військових підрозділів, громадян, які постраждали від збройної агресії рф є у пріоритеті.
  • Відбудова об‘єктів інфраструктури, які пошкоджено внаслідок повномасштабного вторгнення. Робота триває, не чекаючи перемоги.
  • Навчальний процес. Безпека дітей є ключовим показником діяльності навчальних закладів. Працюємо над забезпеченням якісної та безпечної освіти для підростаючого покоління.
  • Належна увага мережі існуючих підрозділів місцевої пожежної охорони та забезпеченню створення нових. На контролі органів влади Черкащини.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Черкаської РВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *