07.12.2022      146      0
 

Керівників органів місцевого самоврядування Черкаського району нагороджено обласними відзнаками


Почесною грамотою Черкаської обласної державної адміністрації і Черкаської обласної ради за особливі заслуги перед Черкащиною та нагрудним знаком відзначено Смілянського міського голову Сергія Ананка.

Почесною грамотою Черкаської обласної військової адміністрації за вагомий особистий внесок у справу захисту державності, розвиток місцевого самоврядування, сумлінну працю і професіоналізм та з нагоди професійного свята нагороджено голову Бобрицької громади Олену Штефан.

Щиро вітаю з отриманням нагород! Це показник того, що кожен з вас є успішним керівником з потужною командою і ви дійсно цього заслуговуєте”,– зауважила голова району.

Висловлюю слова вдячності усім головам громад, депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну працю на благо територіальних громад Черкаського району”, – додала очільниця району.

Окремо хочу подякувати голові Черкаської районної ради Олександру Василенку, його команді та депутатському корпусу Черкаської районної ради за співпрацю та вагому підтримку у вирішенні питань життєдіяльності регіону. Сьогодні завдання номер один для нації та всіх нас – відстояти незалежність і цілісність України. Упевнена, що невдовзі ми будемо лише пригадувати події війни. А зараз – не зупинятися! Тримати стрій! Бо лише разом ми є рушійною силою перетворень, – зазначила Валерія Бандурко.

Миру, добра, злагоди та разом до перемоги!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *