28.11.2022      168      0
 

Віце-прем‘єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук відвідала Черкащину


У межах робочої поїздки на Черкащину Віце-прем‘єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук детально ознайомилася з інфраструктурою допомоги внутрішньо переміщеним особам на Черкащині.

Під головуванням Віцепрем’єрки відбулася нарада за участі народних депутатів України, начальника Черкаської РВА Валерія Бандурко керівників силових структур та керівників органів державної влади і місцевого самоврядування Черкащини.

У населених пунктах Черкаського району з перших днів повномасштабного вторгнення знайшли свій прихисток громадяни, які евакуювалися із зони бойових дій.

Наразі загальна кількість ВПО У Черкаському районі 60090 осіб, з них у Черкасах – 26789 осіб, у Смілі – 7149, у Каневі – 4335.

“З настанням холодів очікуємо нову хвилю громадян, які потребують допомоги. Громади району готуються до прийому вимушених переселенців, облаштовують комфортні умови перебування, проживання і отримання всього необхідного. Працюємо далі та тримаємо стрій! “, – зазначила голова району.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *