21.11.2022      176      0
 

Про головне у Черкаському районі


Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко спільно з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації проаналізували головні робочі питання.

Минулого тижня на Черкащині спостерігалися опади у вигляді снігу. У Черкаському районі під час снігопаду працювало 9 автомобілів снігоочисної техніки підрядної організації ТОВ «Ростдорстрой» та 7 одиниць техніки ТОВ ДС «ПромГруп». Забезпечено розчистку та посипку проїжджої частини автодоріг загального користування державного та місцевого значення.

Із 1 грудня житлові субсидії та пільги призначатимуть органи Пенсійного фонду України.
Пенсійний фонд України у жовтні та листопаді виплатив українцям субсидії за вересень та жовтень, які були призначені органами соціального захисту населення. Починаючи з 1 грудня 2022 року Пенсійний фонд України буде не лише виплачувати, а й призначати житлові субсидії та пільги.

Триває рух благодійних вантажів. Днями до Херсонської області від Черкаського району попрямувала благодійна допомога у вигляді будівельних матеріалів та буржуйок.

Дякуємо за надані будівельні матеріли Бобрицькій, Березняківській та Чигиринській громадам району.

П’ять буржуйок придбали ГО «Січ», дві – ТОВ «Ростдорстрой», начальник Микола Удалов, та дві від Будищенської сільської ради Черкаського району.

Загальна кількість ВПО У Черкаському районі 60090 осіб, з них у Черкасах – 26789 осіб, у Смілі – 7149, у Каневі – 4335.

На Черкащині продовжують діяти графіки відключень електроенергії, про які додатково щодня інформуємо, – зауважила голова району.

Валерія Бандурко подякувала жителям району за витримку та розуміння. А нашим енергетикам – за роботу та зазначила, що маємо допомогти енергосистемі країни усі разом!

Також нагадала про повну заборону на відвідування лісів Черкащини. Це розпорядження діє на період воєнного стану.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *