14.11.2022      121      0
 

Нарада в Черкаській РВА: обговорили головні питання життєдіяльності району


Начальник Черкаської РВА Валерія Бандурко провела нараду з керівниками структурних підрозділів.

Розглянули головні питання життєдіяльності району.

Безпека.
Вихідні минули з тривогами по всій області. В неділю спрацювала відмінна робота ППО. Слава ЗСУ!Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, бережіть себе і близьких, – зазначила Валерія Бандурко.

Дотримуєтесь інформаційної тиші, не поширюйте фото/відео місць прильотів/вибухів.Будьте свідомими!”, – наголосила Валерія Бандурко.

Опалювальний сезон.
В районі стартував успішно.100% будинків та об’єктів соціальної інфраструктури вже підключені до теплопостачання. Постійно комунікуємо з громадами, теплопостачальними підприємствами аби всі жителі району були з теплом.

Енергетика.
Продовжуємо економити електроенергію!”, закликала голова району.
На Черкащині з п’ятниці діють оновлені графіки погодинних відключень.
Ознайомлюйтеся:
https://bit.ly/3Eg9GQj

ВПО.
Станом на 14.11.2022 в Черкаському районі зареєстровано: 60585 осіб, з них у Черкасах – 26729, у Смілі – 7118, Каневі – 4344.
Продовжує свою роботу хаб-склад району. Згідно з заявками відвантажуємо гуманітарну допомогу між громадами, військовими частинами та громадськими організаціями.

Економіка.

Уряд офіційно запустив сайт програми єРобота https://erobota.diia.gov.ua/.
Пропонуємо жителям району і бізнесу подавати заявки на безповоротні гранти, щоб започаткувати або розширити свою справу, створювати робочі місця та підтримувати економіку України.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *