21.10.2022      136      0
 

Інформація для громадськості з метою отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферу


Товариство з обмеженою відповідальністю «ЗНК» (ТОВ «ЗНК») повідомляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами по АГЗП.

Юридична адреса: 03150, місто Київ, вул. Предславинська, буд. 34-Б.

Місце розташування АГЗП: 20901, Черкаська область, Черкаський район., м. Чигирин, вул. Черкаська, 56-А.

Контактна особа  – директор – Назаренко Сергій Леонідович.

ТОВ «ЗНК» (АГЗП) відноситься до стаціонарного автогазозаправного пункту, який призначений для заправки транспортних засобів скрапленим газом. Даний об’єкт спеціалізується на торгівлі газоподібним паливом.

Від даного об’єкта в атмосферу виділяються наступні забруднюючі речовини: пропан – 0,342535 т/рік , бутан – 0,33043 т/рік.

ТОВ «ЗНК» (АГЗП) не має виробництв та технологічного устаткування, які підлягають до впровадження найкращих доступних технологій та методів керування, тому заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва не розроблялись.

ТОВ «ЗНК» (АГЗП) відноситься до третьої групи об’єктів, тому заходи щодо скорочення викидів забруднюючих речовин не розробляються.

Дозволені обсяги викидів забруднюючих речовин  в атмосферне повітря встановлені у відповідності з наказом Мінприроди від 27.06.2006 № 309 з врахуванням комбінованого підходу регулювання викидів забруднюючих речовин стаціонарними джерелами. Проведений аналіз відповідності фактичних викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря встановленим законодавчим вимогам в розрізі виробничих, технологічних процесів і устаткування свідчить про те, що викиди всіх забруднюючих речовин відповідають встановленим нормативам тому негативного впливу на елементи навколишнього середовища даний майданчик не чинитиме і не вплине на санітарно-гігієнічну ситуацію в зоні постійного проживання населення.

Збір зауважень громадських організацій таокремих громадян по даному питанню проводиться протягом місяця з дати подачі повідомлення в місцеві засоби масової інформації Черкаською обласною військовою адміністрацією за адресою: 18001, Черкаська обл., м.Черкаси, бульвар Шевченка, 185, тел.: (0472) 37-29-15, 37-60-01, 36-11-13, 37-22-49  (крім суботи та неділі), email:[email protected].


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *