20.10.2022      142      0
 

Це зараз надважливо, – Ігор Табурець закликав черкащан економити електроенергію


Сьогодні, 20 жовтня, від 7.00 до 23.00 жителів Черкащини закликають максимально скоротити споживання електроенергії. З таким проханням до областян звернувся начальник ОВА Ігор Табурець.

– Уже другий тиждень ворог атакує енергетичну інфраструктуру нашої країни, – пояснив посадовець. – Ситуація надскладна. Енергетики працюють на максимумі. Але потрібна наша з вами посильна підтримка. Тож тотально економимо електроенергію. Удома, на роботі, скрізь. Прошу бізнес мінімізувати енергоспоживання підприємств. Нам потрібно втримати наш енергетичний фронт!

Такі енергетичні обмеження діють в усіх областях України. В “Укренерго” повідомляють, що Оператори розподільчих мереж (обленерго) інформують споживачів про можливі відключення через свої сайти. Вони можуть це робити у стрічках новин або у спеціально відведеному для цих повідомлень розділі. Також деякі з них роблять це у «особистих кабінетах» споживача або через чат-боти різних месенджерів.

Посилання на сайти всіх Операторів Оператори розподільчих мереж (обленерго) можна подивитися на окремій сторінці сайта Міністерства енергетики https://bit.ly/3ViLsMQ

Офіційну інформацію читайте на наших ресурсах:

За інформацією пресслужби Черкаської ОВА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *