27.09.2022      160      0
 

Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами ТОВ «АПК «МАЇС»


ТОВ «АПК «МАЇС» має намір отримати дозвіл на викиди
забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами на майданчик (фруктосховище), що знаходиться за адресою: Черкаський район, с. Боровиця, вул. Дерев’янка, 2А.


Основним видом діяльності є зберігання фруктів та виготовлення соку.


На території знаходяться: холодильні установки для фруктосховища,
теплогенератор (паливо відходи деревини), парогенератор (паливо – СВГ), сокова лінія, буржуйка, акумуляторна, токарний, заточний верстат, автотранспорт. В результаті діяльності в атмосферне повітря викидаються такі забруднюючі речовини: оксид вуглецю, оксиди азоту, оксиди заліза, оксиди марганцю, метан, фреон, сірчана кислота, НМЛОС, пил.


Кількість викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря складає близько 1,78 т на рік.
Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел майданчика ТОВ «АПК «МАЇС» не створюють перевищення рівня впливу на атмосферне повітря на межі санітарно-захисної зони.


Зауваження громадських організацій та окремих громадян надсилаються протягом 30-ти днів з дня публікації повідомлення до Черкаської обласної військової адміністрації за адресою: 18001, Черкаська обл., м. Черкаси, бульв. Шевченка, буд. 185, тел. (0472) 37-29-15, (0472) 33-73-13, (0472) 36- 11-13,
еmail: [email protected].


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *