05.04.2022      223      0
 

Завдяки працівникам ТОВ «Завод Смілянська Хлодня» доставлено гуманітарний вантаж з Польщі


Учора прибув черговий гуманітарний вантаж, цього разу з Польщі. Це речі особистої гігієни, підгузки та ліки. Доставили допомогу працівники ТОВ «Завод Смілянська Хлодня», керівник – Олена Кисла.

Підприємство активно долучається до багатьох проектів, які реалізовуються у місті Сміла і загалом у Черкаському районі.

Органи влади також всебічно сприяють діяльності підприємства, зокрема щодо організації виїзду працівників за кордон у зв’язку з отриманням гуманітарної допомоги та для вирішення виробничих питань.

В умовах воєнного часу це питання є досить актуальним. Черкаська РВА за сприяння обласної військової адміністрації допомагає в питанні оформлення відповідного пакету документів.

Таким чином, в термін не більше десяти календарних днів, громадяни, волонтери можуть перебувати в іншій державі з метою вирішення виробничих питань та/або отримання гуманітарного вантажу.

Голова Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко подякувала працівникам ТОВ «Завод Смілянська Хлодня», які віднайшли можливість доставити гуманітарний вантаж, повертаючись в Україну з відрядження, а також небайдужим полякам за їх добру справу.

Гуманітарна допомога буде направлена у регіони, які цього потребують, а саме до Харківської та Донецької областей.



Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *