17.03.2022      164      0
 

Валерія Бандурко про ситуацію в районі на 17 березня


Дорогі жителі Черкаського району!

Почалася 22-га доба захисту України від російського вторгнення. Збройні Сили України продовжують завдавати нищівних ударів ворожому війську, який намагається утримувати оборону захоплених рубежів. Кожен день російської агресії наближає її до занепаду. Світові лідери вже застосували понад 6000 санкцій до окупанта й на цьому не зупиняються.

У Черкаському районі ситуація стабільна, спокійна та під контролем.Уся критична інфраструктура району натепер працює. Більшість навчальних закладів району відновили навчальний процес, поки що дистанційно.

Наразі в аптеках подекуди спостерігається нестача певних видів ліків. Але з появою правильних логістичних шляхів доставки найближчим часом ситуація буде врегульована.

Головним обов’язком нашого регіону на сьогодні – це бути надійним тилом для областей, де тривають бойові дії. Тому велике прохання до мешканців району бути толерантними та за можливості допомагати людям, які опинилися в складних життєвих обставинах.У громадах Черкаського району продовжуються відправки гуманітарної допомоги у області, де тривають бойові дії, для потреб ЗСУ та населення.

Дякую кожному, хто задіяний у цьому процесі!

Нагадую про комендантську годину. У місті Черкаси: з 21.30 до 6.00 – це, передовсім, для зручності працівників критичної інфраструктури, на решті території району з 20.00 до 6.00.

Будь ласка, дотримуйтесь встановлених правил. Це дуже необхідно для безпеки кожного громадянина!

Сьогодні ще буде відправка потягу для тимчасово переміщених громадян о 18.00 зі станції імені Тараса Шевченка у Смілі до Львова. Наступні поїзди будуть відправлятися за необхідної кількості людей, якщо сформується група 200-300 осіб.

Ще один важливий момент! Указом Президента України Володимира Зеленського запроваджено Всеукраїнську хвилину мовчання за усіма загиблими, як військовими, так і цивільними, через вторгнення російських окупантів в Україні, щоденно о 9.00.

Закликаю усіх приєднатися до вшанування тих, хто воював, військових та цивільних, дорослих та дітей. Усіх, хто міг би ще жити, якби не збройна агресія росії.Усім дякую!

Перемога за нами! Слава Україні!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *