13.03.2022      130      0
 

Валерія Бандурко про ситуацію в районі на 13 березня


Дорогі жителі Черкаського району!

Триває 18-тий день повномасштабного вторгнення росії в Україну. ЗСУ вже здолали близько 13 тисяч окупантів, 74 літаки, 86 гелікоптерів та тисячі одиниць військової техніки.

Основна увага органів влади в нашій державі сьогодні зосереджена на критично важливих для країни напрямках.Урядом України прийнято ряд рішень по підтримці економіки та населення в умовах воєнного часу.

Для покращення забезпечення автомобільним пальним Кабінет Міністрів України подав до Верховної Ради законопроект, що скасовує акциз на пальне та знижує ставку ПДВ з 20% до 7%.

Держава забезпечуватиме компенсацію відсотків за кредитами на покриття витрат, пов‘язаних із здійсненням сільськогосподарської діяльності. Також аграріям будуть надаватись державні гарантії на 80% суми залучених ними кредитів.

У Черкаському районі на цей час ситуація контрольована. Усих секретів розкривати не буду. Але зроблено надзвичайно багато для того, щоб ворог не потрапив на територію Черкащини.

Наразі займаємось рядом соціально важливих питань. Сприяємо мешканцям дитячого будинку, який евакуювали із зони бойових дій. Зараз дітки перебувають у безпеці та забезпечені харчуванням. Є можливість допомогти і іншим, хто цього потребує.

Звертайтесь за номерами гарячих ліній:

068 277 48 20, 063 051 37 080 4733 2 00 60

Прошу звернути увагу на ряд додаткових обмежень!

Зокрема, без потреби не виходити на вулицю. При будь якому переміщенні, чи то на роботу, чи до магазину, при собі необхідно мати документи, що посвідчують особу.

У разі якщо документи відсутні, будуть застосовані відповідні міри. У часи комендантської години з 20.00 до 6.00 – виходити на вулицю взагалі не бажано. Тим паче у випадках відсутності необхідних перепусток. Ці заходи направлені на покращення організації роботи з виявлення диверсійних груп. Тому поставтеся до цього з розумінням. Це для нашої з вами безпеки!

Дякую кожному, хто займається питаннями відправки гуманітарної допомоги, усім, хто у важкий час допомагає фінансово. Розумію, що всім зараз дуже важко, але Україна переможе! Без сумнівів!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *