07.03.2022      175      0
 

Валерія Бандурко про ситуацію в районі на 7 березня


Дорогі жителі Черкаського району!

Ситуація в районі – контрольована! Черкаська районна військова адміністрація стабільно працює в умовах воєнного стану. Виконуємо необхідні функції і завдання для забезпечення безпеки кожного громадянина.

Продовжуємо співпрацювати з великим бізнесом щодо забезпечення необхідних запасів потреб у продовольстві. Це наша основна задача, адже ми знаходимося в тилу.Контролюємо роботу підприємств, установ та організацій району щодо виконання мобілізаційних завдань.

Тримаємо на контролі питання забезпечення транспортними засобами та пальним наших військових.У кожній громаді району вживаються необхідні заходи щоб забезпечити безперебійну роботу закладів вторинної медико-санітарної допомоги в умовах можливої відсутності централізованого опалення, електропостачання, водопостачання та постачання продуктів харчування. Тобто здійснюється підготовка резерву альтернативних засобів для повноцінного функціонування лікарні щонайменше на три доби. Але не лякайтеся, це необхідні міри безпеки. Маємо бути готові до всього!

Прошу голів громад взяти на особистий контроль питання підтримки, супроводу, захисту, допомоги та піклування про людей похилого віку, осіб з інвалідністю та дітей, у яких загинули батьки.Невдовзі аграрії району розпочнуть весняно-польові роботи. Тому прошу голів громад сприяти пересуванню сільськогосподарської техніки, перевезенню пально-мастильних матеріалів, засобів захисту рослин, мінеральних добрив, посівного матеріалу і таке інше.

Слава Україні! Разом до Перемоги!


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *