04.02.2022      199      0
 

У Черкасах замайорів олімпійський прапор


У Пекіні сьогодні стартують зимові Олімпійські Ігри. На підтримку українських спортсменів в містах країни піднімають олімпійський стяг. Нині такий майорить в обласному центрі.

Підняли їх учасниця Олімпійських Ігор 2008 та 2012 років зі стрільби кульової Дарія Шаріпова та срібний призер XXVII Олімпійських ігор з велоспорту Олександр Феденко. Цей захід символізує підтримку черкащан українським спортсменам, які представлятимуть країну та боротимуться за медалі на Олімпійських іграх. Про це відзначають в обласному управлінні у справах сім’ї, молодіт а спорту ОДА.

Підтримали українських спортсменів очільники міста та області. Серед яких заступник Черкаської ОДА Лариса Кошова, заступниця міського голови Анастасія Чубіна, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкської ОДА Іван Солодкий, голова відділення НОК в Черкаській області Андрій Більда та спортивна спільнота міста та області.

Нагадаємо, 45 спортсменів представлять Україну на цій Олімпіаді в 12 спортивних дисциплінах: біатлон, бобслей, гірськолижний спорт, лижне двоборство, лижні гонки, санний спорт, скелетон, сноубординг, стрибки на лижах з трампліну, фігурне катання, фристайл та шорт-трек.

За інформацією пресслужби Черкаської ОДА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *