31.01.2022      175      0
 

Проведена робоча нарада: обговорили важливі питання розвитку району


Відбулася нарада за участю голови Черкаської райдержадміністрації Валерії Бандурко спільно з керівниками структурних підрозділів та управлінь райдержадміністрації.

У ході спільного обговорення керівники відділів, управлінь райдержадміністрації інформували про стан справ у відповідній галузі та про проблемні питання, які потребують вирішення.

Зокрема, щодо:

виплат субсидій, пільг та державних соціальних допомог;

стану підготовки державної статистичної звітності ( І-ОПС) , ( 1-ЗЖД) стосовно дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

На постійному контролі голови району перебуває питання щодо завершення ремонту об’єктів соціальної сфери та інфраструктури у рамках програми Президента України #ВеликеБудівництво, а саме:

«Капітальний ремонт (енергоефективна термосанація) Білозірського ліцею;

«Капітальний ремонт спортивних майданчиків та легкоатлетичних доріжок стадіону ФОСК «Колос» м. Городище;

«Капітальний ремонт фасадів з впровадженням енергоефективних технологій дев’ятиповерхових корпусів КНП «Черкаська обласна лікарня Черкаської обласної ради»;

“Капітальний ремонт будівлі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №11″м. Сміла.Наразі основні будівельні роботи на об’єктах майже виконано, тривають поточні завершальні роботи.

Натепер Черкащина, як і ще 14 областей країни перебуває в “помаранчевій” зоні епідемічної небезпеки.

Що це означає?

«Помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки не містить додаткових обмежень, але є сигналом про наближення регіону до «червоної» зони.Тому, очільниця району, вкотре закликала не нехтувати вакцинацією та захистити себе та тих, хто навколо нас від COVID-19.

Чому потрібно вакцинуватися?

Тільки завдяки ефективному щепленню можна запобігти тяжкому перебігу хвороби та ускладненням. Отримавши щеплення, людина, навіть якщо і захворіє, то перенесе хворобу набагато легше, ніж невакцинована.

Записатися до найближчого пункту чи центру вакцинації та дізнатись про наявність вакцини можна через Телеграм-бот ДП МЗУ https://t.me/medpro_ukraine_bot

Підсумовуючи нараду, голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко, наголосила керівникам, про необхідність вчасного і ефективного виконання поставлених доручень і завдань.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *