14.12.2021      175      0
 

Керівники органів державної влади Черкащини привітали дітей напередодні новорічних свят


Новорічні та різдвяні свята – одні з найочікуваніших. Діти найбільше їх чекають, бо вірять у казку.

Напередодні Дня Святого Миколая голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко спільно з заступником голови Черкаської облдержадміністрації Ларисою Кошовою та керівництвом Корсунь-Шевченківської міської ради відвідали комунальний заклад «Корсунь-Шевченківський навчально-реабілітаційний центр «Надія» Черкаської обласної ради».

Це заклад загальної середньої освіти для дітей з особливими освітніми потребами. Працівники освітнього центру щоденно працюють над тим, щоб забезпечити належне здобуття дітьми освіти з урахуванням особливостей їх психофізичного розвитку.

Гості закладу мали можливість взяти участь у майстер-класах з оздоблення пряників та виготовлення ялинкових прикрас, а також у дитячому новорічному святі.

Вихованці центру з радістю отримали подарунки від голови Черкаської облдержадміністрації Олександра Скічка та голови Черкаської райдержадміністрації Валерії Бандурко.

«Щиро дякую колективу закладу за чудовий новорічний настрій і за те, що кожен докладає чимало зусиль для розвитку дітей з особливими потребами. Приємно бачити усміхнені дитячі обличчя, а це свідчить про те, що зроблено хорошу справу!», – зазначила голова РДА.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *