30.11.2021      163      0
 

У Черкаській РДА оцінили результати службової діяльності державних службовців


З метою визначення якості виконання державними службовцями поставлених завдань, прийняття рішення щодо планування службової кар’єри, а також визначення потреби у професійному навчанні, у органах державної виконавчої влади щорічно відбувається оцінювання результатів службової діяльності державних службовців.

Протягом 25 – 30 листопада голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко провела оціночні співбесіди з керівниками структурних підрозділів Черкаської райдержадміністрації за результатами виконання ними завдань у 2021 році.

Під час оцінювання розглянуто досягнутий результат відповідно до показників результативності, ефективності та якості, визначених з урахуванням посадових обов’язків державного службовця, а також дотримання ним правил етичної поведінки та вимог законодавства у сфері запобігання корупції, виконання індивідуальної програми професійного розвитку.

Голова РДА відзначила, що працівники відповідально готувалися до початку оціночної співбесіди, зокрема, в рамках виконання індивідуальної програми професійного розвитку, підвищували кваліфікацію шляхом самоосвіти за дистанційною формою навчання з отриманням відповідних сертифікатів.

За результатами співбесіди керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації отримали відповідні оцінки, були визначені потреби у професійному навчанні та розглянуті пропозиції щодо завдань і ключових показників на наступний рік.

Загалом, у Черкаській районній державній адміністрації у жовтні – листопаді цього року проведена процедура оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорій „Б“ і „В“ згідно з графіками, затвердженими відповідними наказами суб’єктів призначення цих державних службовців.

Оцінювання відбулося з дотриманням принципів об’єктивності, достовірності, доступності та прозорості, взаємодії та поваги до гідності державного службовця.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *