18.10.2021      206      0
 

У Черкаській РДА спланували робочий тиждень


Традиційно на початку робочого тижня голова Черкаської райдержадміністрації Валерія Бандурко обговорила з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації актуальні питання соціально-економічного та культурного розвитку Черкаського району.

На виконання Указу Президента «Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів» у Черкаській райдержадміністрації формується робоча група щодо збереження біологічного та ландшафтного різноманіття при проведенні робіт із залісення територій району.

Метою діяльності якої є пошук земельних ділянок різних форм власності, придатних для залісення та недопущення проведення робіт із залісення територій цінних для збереження біологічного та ландшафтного різноманіття. Робоча група працюватиме в рамках реалізації на території району президентської програми «Масштабне залісення України».

Все більшої актуальності набуває питання суворого дотримання протиепідемічних заходів, адже рівень захворюваності на COVID-19 у Черкаському районі зростає. У зв‘язку з переходом області до «помаранчевого» рівня епіднебезпеки на території району посилено обмежувальні протиепідемічні заходи. Відповідний протокол засідання комісії ТЕБ та НС опубліковано на сайті Черкаської РДА та поширено у соцмережах.

Перебуває на контролі питання проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо необхідності проведення вакцинації, а також щодо завершення ремонту об‘єктів соціальної сфери та інфраструктури у рамках програми Президента України #ВеликеБудівництво.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *