10.09.2021      228      0
 

Черкасці – призери чемпіонату України з естафетного бігу


Командний чемпіонат України з естафетного бігу відбувся учора у Києві. На НСК «Олімпійському» спортсмени виборювали медалі з усієї України. Черкаську область представляла низка спортсменів. Їм вдалось вибороти нагороди.

У змішаній естафеті серед чоловіків/жінок 4×400 метрів у складі: Костянтин Кишкань, Тетяна Безшийко, Вікторія Ніколенко, Денис Нечипоренко вибороли друге місце.

У змішаній естафеті серед молоді чоловіки/жінки 4×400, у складі команди: Олександр Півняк, Євгенія Сизько, Дар‘я Бережна, Антон Власенко також здобули срібні медалі.

Серед молоді та жінок U-23 4×400 у складі команди: Дарія Ополончик, Фаіна Кошова, Єкатерина Артеменко, Тетяна Безшийко посіли другу сходинку.

Третє місце у чоловіків 4×400 у складі команди: Костянтин Кишкань, Дмитро Юнак, Владислав Клименко, Денис Нечипоренко.

Серед молоді та жінок U-23 4×400 команда у складі: Яна Чорнобай, Єкатерина Артеменко, Фаіна Кошова, Дарія Ополончик з бронзовими медалями повертаються додому.

3 місце у змішаній естафеті серед юніорів/юніорок 4×400, склад команди: Микола Стаднік, Юліана Каданцева, Єлізавета Пріхно, Іван Варгатий.

У змішаній естафеті серед юнаків/дівчат U-18 4×400, у складі: Назар Дяченко, Анастасія Кравченко, Валерія Уманська, Антон Красота також зупинились на третьому місці.

За інформацією Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *