26.07.2021      209      0
 

Черкащина – #місцесили: на Чигиринщині відбувся туристичний форум


Кожен куточок України особливий своєю історією, видатними людьми та туристичними об’єктами.

Черкащина зібрала на своїй території велику кількість історичних цікавинок, туристичних магнітів та #місцьсили.

Завдяки спільним зусиллям органів влади та бізнесу туристичний напрямок розвитку у Черкаській області починає набирати обертів.

Голова Державного агентства розвитку туризму України Mariana Oleskivпід час «Туристичного форуму Черкащини – 2021» у Суботові, зазначила по те, щообласть випереджає інших за темпами впровадження туристичних ідей.

На Чигиринщині запущено пілотний проект із влаштування навігаційних об’єктів, адже тут чимало місцин де потрібно їх встановлювати.

Голова Черкаської ОДА Олександр Скічко зосередив увагу учасників форуму на основних напрямках подальшого розвитку туризму в області, а також презентував новий арт-об’єкт Черкащини у географічному центрі України.

Символічна споруда матиме 25 пар крил, які уособлюють 24 області України і Автономну республіку Крим. На кожній парі крил позначена автентична вишивка та орнамент відповідної області. Білі сталеві крила є втіленням чистоти і сили нашої Батьківщини. А в центрі об’єкту під склом, в ніші діаметром понад 2 метра, буде знаходитися пульсуюче серце.

Ще один крок на шляху розвитку туристичної галузі у нашому регіоні – це впровадження оновленого додатку «Подорожуй Черкащиною» з маршрутами, з аудіо- та відеогідами. Тепер, використовуючи мобільний застосунок, можна легко обрати місце локації для уікенду, зорієнтуватися на місцевості і знайти те, що потрібно туристу.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *