08.04.2021      161      0
 

Завершується прийом документів на участь в конкурсі проектів громадських організацій


Лишилось кілька днів до завершення терміну прийому  документів на участь в конкурсі з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства. Тож, покваптесь! Дедлайн – 12 квітня.

Нагадаємо, конкурс проходить в межах обласної програми розвитку громадянського суспільства. На реалізацію проектів громадським організаціям надається фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету. Цьогоріч граничний обсяг фінансування збільшений – до 100 тис. грн.

Між тим, цього року перелік пріоритетних напрямків  поповнився. Додалися: розвиток і підтримка сфери комунікацій, інформатизації та цифровізації, а також підтримка вразливих груп населення у контексті медико-соціальної допомоги. Окрім цих, є такі:

–підтримка творчо обдарованих дітей та молоді;

-підтримка заходів розвитку сучасної індустрії дозвілля, сільського туризму, збереження та популяризація народного аматорського мистецтва;

-надання комплексу послуг із психосоціальної адаптації, профорієнтації, реалізація тренінгових та освітніх програм, соціальна підтримка різних категорій громадян, зокрема й учасників АТО/ООС та членів їхніх родин;

-популяризація екологічного та енергоефективного способу проживання та господарювання;

-підвищення рівня громадянської активності територіальних громад, етнічних спільнот області;

Дивіться умови в ОГОЛОШЕННІ, де всі деталі й відповідні форми для заповнення.

За інформацією пресслужби Черкаської ОДА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *