06.04.2021      195      0
 

Повним ходом йдуть роботи на найбільш протяжній трасі області Н-16, – Олександр Скічко


Повним ходом тривають ремонтні дороги на найдовшій автодорозі нашого регіону – Н-16. Вже в березні в рамках програми Президента України #ВеликеБудівництво розпочалося відновлення автодороги Н-16 на трьох ділянках загальною протяжністю 28,7 км, відзначив очільник області Олександр Скічко.

– Це транспортна артерія Черкаської області протяжністю 208,1 км. Пролягає вона від Золотоноші через Черкаси, Смілу, Шполу, Звенигородку, Тальне та закінчується в Умані. Зокрема, відновлюється 12-ти кілометрова ділянка об’їзної дороги Черкас, яка не ремонтувалася понад 40 років (від повороту на с. Геронимівка і в напрямку Сміли). Також тривають поточні середні ремонти Н-16 на виїзді зі Сміли в напрямку Умані і до початку села Ротмистрівка, від закінчення села Носачів до залізничного переїзду біля села Сигнаївка, – відзвітував голова ОДА.

Минулоріч у рамках «Великого Будівництва» було відновлено 67,2 км дорожнього покриття на автошляху Н-16. А в 2021-му Служба автомобільних доріг у Черкаській області планує відновити майже 50 км.

За інформацією пресслужби Черкаської ОДА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *