22.03.2021      207      0
 

«Маємо зробити все, щоб нам не довелося піти на локдаун», – Олександр Скічко


Очільник Чекращини Олександр Скічко звернувся до голів РДА, ОТГ та керівників міст з проханням зробити усе можливе, аби області не довелося піти на локдаун. Про поширення коронавірусної хвороби в області сьогодні говорили на засіданні комісії з ТЕБ та НС.

Голова ОДА доручив впровадити всі можливі превентивні заходи та діяти на випередження. Оскільки, якщо область опиниться в «червоній зоні», як Київ та Одеська область, – доведеться йти на інші умови.

Отже, відсьогодні у громадських закладах і транспорті посилимо контроль за використанням засобів індивідуального захисту, – наголосив він. – Просимо міста збільшити кількість громадського транспорту, який виходить на найбільш популярні маршрути, щоб його розвантажити. Розширюємо кількість ліжкомісць – по області і по м. Черкаси. Культмасові розважальні та інші заходи – під тимчасовою забороною. Ресторани, кафе, бари, нічні заклади працюватимуть тільки до 23:00. У цих питаннях усі ми – ОДА, місцеве самоврядування, громадськість, бізнес – в одному човні. Треба допомагати один одному.

Стежитимуть за дотриманням обмежень до 25 березня. Якщо будуть масові порушення, то доведеться йти на більш суворі міри.

За інформацією пресслужби Черкаської ОДА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *