11.12.2020      255      0
 

У мобільних групах: поліцейські Черкащини слідкують за дотриманням карантину


Понад 1200 адміністративних протоколів через порушення правил карантину склали поліцейські області з початку запровадження обмежувальних заходів. Лише за час дії «карантину вихідного дня» склали 167 адміністративних протоколів. Про роботу мобільних груп розповів начальник відділу охорони публічного порядку ГУНП у Черкаській області Роман Тищенко під час брифінгу в облдержадміністрації.

За час дії «карантину вихідного дня», який тривав з 14 до 30 листопада, в області створили 228 мобільні групи, до складу яких входили представники Нацполіції та Держпродспоживчслужби. Вони перевірили майже 3 тисячі об’єктів господарювання та склали 167 протоколів за порушення. Ці матеріали скеровані до суду.

– Загалом нині ми вносимо зміни до маршрутів патрулювання, збільшуємо кількість патрульних нарядів та інтенсивність патрулювань, – розповів Роман Тищенко. – Щодень залучаємо до піших та автомобільних  патрулів близько 290 поліцейських для забезпечення публічної безпеки і порядку та дотримання карантинних норм. Окрім цього у середньому створюємо до 30 мобільних груп, робота яких спрямована на відстеження дотримання громадянами та суб’єктами господарювання карантинних обмежень. У їхній роботі беруть участь до 60 поліцейських. Також до складу цих груп входять представники Держпродспоживчслужби.

Лише за 8 грудня в області діяли 24 мобільні групи. Вони перевірили 193 об’єкти та винесли 14 постанов за ч.2 статті 44-3 КУпАП.

За інформацією пресслужби Черкаської обласної державної адміністрації.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *