26.11.2020      235      0
 

Черкащина отримає додаткові 3,3 млн грн на придбання житла категорійним родинам


Черкаська область додатково отримає кошти з держбюджету для виплати компенсації на придбання житла пільговій категорії населення. Йдеться про 3,3 млн грн. Це дасть можливість додатково забезпечити власним помешканням 4 сім’ї, інформують у Департаменті соціального захисту населення ОДА.

Загалом, за рахунок коштів, виділених у 2020 році з державного бюджету, свої житлові умови покращать 19 сімей, до складу яких входять особи з інвалідністю І-ІІ групи з числа учасників АТО/ООС та члени сімей загиблих учасників АТО/ООС; 5 сімей, до складу яких входять учасники АТО – внутрішньо переміщені особи; 4 сім’ї воїнів – інтернаціоналістів.

Починаючи з 2016 року за рахунок коштів державного бюджету 143 сім’ї, до складу яких входять особи з інвалідністю І-ІІ групи з числа учасників антитерористичної операції та членам сімей загиблих учасників АТО отримали майже 140 млн грн грошової компенсації на придбання власного житла.

9 сімей, до складу яких входять учасники АТО – внутрішньо переміщені особи за п’ять років отримали 6,5 млн грн, 27 воїнам – інтернаціоналістам виплачено 27 млн грн.

За консультацією щодо можливості отримання компенсації на придбання житла необхідно звернутися до місцевого органу соціального захисту населення.

За інформацією пресслужби Черкаської обласної державної адміністрації


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *