16.11.2020      206      0
 

Карантин вихідного дня діє у всій країні без винятків, – Сергій Сергійчук


Карантин вихідного дня діє у всій країні. Таке рішення ухвалив Уряд, аби зберегти наше з вами здоров’я та життя. 

Ніякі рішення місцевих комісій ТЕБ та НС не скасовують зміни до постанови Уряду №641, що стосуються посилення протиепідемічних заходів. 

Тому і в Черкасах, і в усіх інших містах області, країни робота закладів громадського харчування (дозволена лише робота на виніс), розважальних, торговельних центрів – ЗАБОРОНЕНА.

Профільні контролюючі органи будуть штрафувати усіх без виключення, хто дозволяє собі не виконувати рішення Уряду, наражаючи на небезпеку людей. 

Але і несвідомих громадян, які стануть відвідувачами незаконно відчинених закладів, також чекає відповідальність! 

За порушення карантину на черкащан чекає штраф від 17 до 34 тисяч гривень, а для посадових осіб – від 34 до 170 тис грн. 

Наші медики працюють цілодобово! Ми забезпечуємо киснем, обладнанням, ліжками, медикаментами. АЛЕ. Лікарі НЕ витримають того  навантаження, яке може з’явитися у разі ігнорування обмежень Кабміну. 

Карантин «вихідного дня» – це збалансоване компромісне рішення. Уряд розробив низку програм, аби підтримати підприємців у складний для нас всіх період.

Тому закликаю бути свідомими та відповідальними. Лише разом ми можемо уникнути ситуації, коли лікувати українців буде нікому! 

За інформацією пресслужби Черкаської обласної державної адміністрації


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *