16.11.2020      245      0
 

Інтерактивна карта сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів поповнилася ще двома новоствореними підприємствами


В області сворили інтерактивну карту сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів. Це зробили для того, щоб кожен охочий зміг ознайомитися з інформацією про кооперативи Черкащини.

Загалом у Черкаській області зареєстровано  123 сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи –  найбільше серед областей України. З них діючих – 97. За напрямами діяльності вони поділяються на переробні – 7, заготівельно-збутові – 8, багатофункціональні – 72, інші – 10.

В 2020 році зареєстровано чотири СОК: „Агропродукт Лисянщини“, „Хлібороб-2“ Лисянського району, „Лендмайстер“ Монастирищенського району, „Агро Провайдер“ Черкаського району.

Нещодавно у карту добавили ще два новостворених кооперативи: СОК “Агро Провайдер” з Черкас та СОК “Лендмайстер” з села Терлиця Монастирищенського району.

Карта розміщена на офіційному сайті Департаменту агропромислового розвитку. Завдяки простому інтерфейсу, кожен бажаючий може переглянути інформацію про СОК, визначити точне розташування та прокласти маршрут, дізнатись юридичну адресу та вид економічної діяльності згідно КВЕДу.

Карту кооперативів Черкащини можна переглянути тут.

За інформацією пресслужби Черкаської обласної державної адміністрації


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *