28.10.2020      212      0
 

Особливостям публічних закупівель навчали замовників Черкащини на безкоштовному онлайн вебінарі


Нову редакцію Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель» та підвищення ефективності їх закупівель вивчали замовники області на вебінарі. Його провів 28 жовтня в системі ZOOM Департамент регіонального розвитку ОДА.

Загалом у навчанні взяли участь близько 50 представників місцевих замовників у сфері публічних закупівель. Спікер заходу – представник «Агентства Консалт», яка розкрила ключові положення нової редакції Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель».

На вебінарі розглянули ключові положення нової редакції Закону; планування закупівельного процесу (визначення потреб підприємства, визначення параметрів закупівлі, затвердження річного плану, публікація річного плану закупівель в Прозорро); спрощені закупівлі (алгоритм проведення; особливості укладання та виконання договорів, укладених за результатами спрощеної закупівлі); уповноважена особа (ключові аспекти в діяльності Уповноважених осіб); нові штрафи.

За інформацією пресслужби Черкаської обласної державної адміністрації.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *