24.10.2020      245      0
 

«Визначені для лікування пацієнтів з коронавірусом 17 лікарень», – Олег Найдан


П’ятнадцять лікарень області приймають пацієнтів з COVID-19. Готуються до прийому пацієнтів Смілянська та Монастирищенська ЦРЛ. Загалом в лікарнях Черкащини діють 602 ліжка для прийому пацієнтів з COVID. На стаціонарному лікуванні нині перебувають 329 осіб. Про це поінформував заступник начальника обласного управління охорони здоров’я Олег Найдан у ході брифінгу в ОДА.

Загалом отримують лікування 1290 осіб, з них 948 – амбулаторно, перебуваючи під наглядом сімейного лікаря. Одужали від COVID за останню добу 263 особи. Загалом – 6174.

– Зараз наповненість ліжок становить 59,4%, а в стаціонарах ще перебуває 15 осіб з підозрою на COVID, – додав посадовець. – Відзначу, зважаючи на те, що вже 25 жовтня в Україні відбудуться вибори, люди, які перебувають на самоізоляції, а також ті, хто за станом здоров’я самостійно не зможе відвідати виборчі дільниці, мають до 20 години 23 жовтня подати на виборчу дільницю довідку, видану сімейним лікарем, про стан здоров’я. Це необхідно, аби виборча дільниця включила їх у список тих, до кого проводитимуться виїзди.

За добу, 22 жовтня, в області виявили 227 нових випадків інфікування. COVID виявили загалом у 7541 жителя Черкащини.

За інформацією пресслужби Черкаської ОДА.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *