05.10.2020      230      0
 

Канів знову в “червоній” карантинній зоні


Канів знову у “червоній” карантинній зоні. На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 1 жовтня, було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Новий розподіл набуде чинності з 00:00 години 5 жовтня 2020 року.

У м. Канів Черкаської області обмежено:

регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним, залізничним та міським транспортом, крім легкових авто, в яких кількість пасажирів, включаючи водія, не більше п’яти осіб без врахування дітей віком до 14 років. Користуватися службовим транспортом дозволено за умови забезпечення водіїв та пасажирів засобами індивідуального захисту та в межах кількості місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, про які не менш ніж за 2 години повідомлено Нацполіцію;

посадка пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення;

приймання відвідувачів у закладах культури, кінотеатрах, ресторанах, кафе, торговельно-розважальних центрах, спортивних залах, фітнес-центрах, закладах торговельного і побутового обслуговування. Виключення: торгівля продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом. Також дозволено провадження банківської та страхової діяльності, медичної практики, ветеринарної практики, автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, комп’ютерів, побутових виробів, об’єктів поштового зв’язку. Можна надавати послуги громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень.

відвідування установ і закладів, що надають соціальні та реабілітаційні послуги сім’ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування), крім тих, які надають екстрені соціальні послуги, центрів обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги,соціального патрулювання;

“Помаранчева” карантинна зона у місті Сміла та у Канівському, Смілянському районах.

“Жовта”: Черкаси, Золотоноша, Умань та у Городищенському, Драбівському, Жашківському, Звенигородському, Золотоніському, Кам’янському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Лисянському, Маньківському, Монастирищенському, Тальнівському, Христинівському, Черкаському, Чигиринському, Чорнобаївському, Шполянському районах.

За інформацією пресслужби Черкаської обласної державної адміністрації.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *