01.10.2020      325      0
 

В області продовжують відновлювати місцеві дороги


Автомобільні дороги загального користування місцевого значення ремонтують на Черкащині. Нині Департамент будівництва інформує про проведені роботи у Звенигородському, Черкаському та Чорнобаївському районах.

У Звенигородському районі на дорозі О 241403 Тальне – Лісове – Чижівка в межах експлуатаційного утримання проводяться роботи з ліквідації вибоїн асфальтобетонного покриття. Наразі ліквідовали 700 м2 ямковості. В планах проведення планування узбіч.

У Черкаському районі на дорозі  О 241714 /Н-16/ – Білозір’я – /Н-16/, протяжність якої становить 7,6 км, за допомогою пневмоструменевого методу ліквідували 350 м2 вибоїн, провели планування узбіч дороги. Роботи з ліквідації ямковості тривають.

У Чорнобаївському районі на дорозі О 241918 /ст. Пальмира – Чорнобай – Іркліїв/ – Богодухівка – /Красенівка – Привітне/ протягом року на окремих ділянках проводились капітальний і поточний середній ремонти дорожнього покриття, а на суміжних ділянках у вересні 2020 року за рахунок резервних коштів з експлуатаційного утримання провели ліквідацію 1 520 м2 ямковості.

На ділянках доріг, що мають значну руйнацію проїзної частини, Департамент будівництва організовує капітальний та поточний середній ремонти. На суміжних ділянках, в межах виділеного фінансування,  ремонтні роботи організовуються за рахунок коштів, передбачених на експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення.

За інформацією пресслужби Черкаської ОДА.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *