24.07.2020      413      0
 

#Велике_будівництво, проекти ДФРР та комунікація. Роман Боднар провів нараду і головами РДА (фото)


Сьогодні голова Черкаської ОДА провів робочу нараду із керівниками районних державних адміністрацій. 

У ході наради обгооворили стратегічний проект “Велике будівництво”, виконання доручень колегії Черкаської ОДА, проекти ДФРР-2021 та комунікаційну складову діяльності. 

– Разом із першим заступником Дмитром Ляшовим перевіряємо особисто хід робіт. Ставили перед собою жорсткі дедлайни, тому завдання на місцях – дотримуватися і термінів, і якості. Голови РДА мають співпрацювати із представниками ОТГ, слідкувати за вчасними надходженнями співфінансування, – наголосив голова ОДА.

Роман Боднар позитивно відзначив Жашківський, Золотоніський, Смілянський, Корсунь-Шевченківський, Шполянський райони.

Скажу так: період адаптації давно минув, зараз оцінюємо результат. Ніхто не казав, що буде легко. Є керівники, які продемонстрували лідерство та високу ефективність роботи, а є ті, які поки що не в повній мірі проявили управлінську майстерність. Якщо відповідні висновки зроблені не будуть, то будемо ухвалювати кадрові рішення.

Про питання порядку денного:

– проект “Велике будівництво” інфраструктурних та дорожніх об’єктів – це пріоритет. Хід будівництва на особистому контролі.

Ставили перед собою жорсткі дедлайни, тому завдання на місцях – дотримуватися і термінів, і контролювати якість. Голови РДА мають співпрацювати із представниками ОТГ, вирішувати інші оперативні питання, які можуть стати бюрократичними перепонами в процесі будівництва. Позитивно відзначив Жашківський, Золотоніський, Смілянський, Корсунь-Шевченківський, Шполянський райони.

– місяць тому відбулася колегія ОДА. Перевірив виконання доручень

Одне з питань – легалізація зайнятості та детінізація зарплат, збільшення надходжень ПДФО. РДА тут мають взаємодіяти із податковою службою, інспекцією праці та головами ОТГ. Крім того, стоїть завдання забезпечити повноту надходження орендної плати за землю. Де діалог із бізнесом не дає позитивних результатів, ініціюватимемо відповідну претензійно-позовну роботу. У цьому напрямку показали результат Кам’янський, Корсунь-Шевченківський, Чигиринський, Тальнівський та Катеринопільський райони.

– проекти ДФРР-2021

Активізуємо процес підготовки проектів, які будемо подавати на фінансування із державного фонду регіонального розвитку на наступний рік. Проекти повинні відповідати всім умовам конкурсу, мати коплексний, а не локальний підхід, важливе соціальне-економічне значення для відповідних громад.– комунікаційний аспект діяльності

Вирішив окремо зупинитися на цьому питанні. У діяльності ОДА велику увагу приділяємо саме комунікаціям. Бо відкритість – один із основних наших принципів. Минули часи, коли до керівника не могли достукатися то через надто “довгу свиту”, то через надмірну зайнятість. Діалог із громадою, роз’яснення, прозоре інформування про діяльність органів влади – один із найбільш важливих аспектів публічної діяльності.

Дізнавайтеся більше про діяльність Черкаської ОДА у соціальних мережах:

“Телеграм”:  https://t.me/RomanBodnar

Фейсбук-сторінка голови ОДА Романа Боднара:  https://www.facebook.com/BodnarRomanCheODA/

Фейсбук-сторінка Черкаської ОДА: https://www.facebook.com/CherkassyODA/


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *