14.07.2020      248      0
 

ЗНО з біології склали 2,8 тис. черкасців


Зовнішнє незалежне оцінювання з біології відбулося 13 липня в Україні. На Черкащині для його проходження зареєструвалися 4033 особи, з яких на пункти тестування з’явилися 2800 осіб (69,4%), інформують в управлінні освіти і науки ОДА.

Тест зовнішнього незалежного оцінювання з біології складався з 50 завдань, на виконання яких учасники мали 150 хвилин. За вибором випускника результат виконання завдань сертифікаційної роботи може бути зарахований як державна підсумкова атестація. Максимально можна набрати 82 тестові бали, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи з біології. Правильні відповіді опублікують 14 липня.

Установлення порогу «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з біології відбудеться за підсумками засідання експертної комісії з питань визначення результатів ЗНО, що відбудеться 24 липня. Цього ж дня будуть опубліковані таблиці відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до12 балів та переведення тестових балів з біології у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів.

Результати тестування з біології розмістять на інформаційних сторінках учасників ЗНО – 25 липня. Після цього навчальні заклади отримають результати державної підсумкової атестації своїх учнів.

Учасники тестування, які не змогли взяти участь в зовнішньому оцінюванні через об’єктивні причини, можуть протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву. Додаткове тестування з біології відбудеться 5 серпня.

За інформацією пресслужби Черкаської обласної державної адміністрації


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *