08.07.2020      294      0
 

Майже 2,6 тисяч черкащан склали ЗНО з англійської мови


В Україні триває третій тиждень проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання. 7 липня відбулося тестування з англійської мови. На Черкащині для проходження ЗНО з англійської мови зареєструвалося 2855 осіб, з яких на пункти тестування з’явилося 2578 осіб (90,1%).

Максимально можна набрати 72 тестові бали, правильно виконавши всі завдання. Правильні відповіді опублікують вже завтра, 8 липня.

Установлення порога «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з англійської мови відбудеться за підсумками засідання експертної комісії з питань визначення результатів ЗНО не пізніше 24 липня.

Учасники, які подолають поріг «склав/не склав», зможуть узяти участь у конкурсному відборі до закладів вищої освіти.

Також 24 липня опубліковані таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до12 балів та таблиця переведення тестових балів з англійської мови у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів. Результати тестування з англійської мови будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників ЗНО 25 липня.

Після цього навчальні заклади отримають результати державної підсумкової атестації своїх учнів.

Учасники тестування, які не змогли взяти участь в зовнішньому оцінюванні через об’єктивні причини, можуть протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.

За інформацією Департаменту освіти і науки ОДА


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *