05.06.2020      412      0
 

В області відновлять декадні перевірки нелегальних перевізників


Легальність пасажирських перевезень перевірятимуть на Черкащині. Поновлять цю роботу найближчим часом. Допоки ж напрацьовували алгоритм дій та кооперації в роботі між службами Нацполіції, Укртрансбезпеки, ДПС, Держпраці та облдержадміністрацією під час наради під головуванням першого заступника очільниука області Дмитра Ляшова.

На час карантинних обмежень в області не курсували легальні перевізники. За цей час «нелегали» активізували свою роботу. Клієнтів нашуковували через соціальні мережі, месенджери, сайти. Нині ж, з поступовим виходом з карантину, вони конкурують з легальними перевізниками, пропонуючи нижчу за офіційну ціну за перевезення.

– Зараз маємо нагоду оперативно спрацювати та не допустити поглиблення кризи пасажирських перевезень, – каже Дмитро Ляшов. – Ліцензовані перевізники дбають про безпеку перевезень, сплачують податки, втім не часто можуть конкурувати з «нелегалами», які пропонують нижчу ціну. Наша мета разом провести ґрунтовну роботу з виведення з ринку «нелегалів». Тож повертаємося до декадних перевірок, які проводили й раніше.

За інформацією пресслужби Черкаської обласної державної адміністрації.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *