21.04.2020      266      0
 

На Черкащині триває “Велике будівництво”


Із використанням посилених засобів захисту, але #Велике_будівництво на Черкащині триває. Про це інформує голова Черкаської ОДА Роман Боднар. 

На сьогодні активно ведуться роботи:
 на автодорозі Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь – реконструюється 11,6 км автодороги обходу міста Золотоноша, на трьох ділянках автодороги Н-01 Київ-Знам’янка у Городищенському та Смілянському районах проводяться роботи з поточного середнього ремонту. Загальна протяжність – 35,8 км.
 поточний середній ремонт продовжують на автодорозі Р-10 /Р-09/-Черкаси-Чигирин-Кременчук у селах Мошни та Софіївка Черкаського району. Тут буде відремонтовано 10 км автодороги;
 тривають роботи з поточного середнього ремонту і на автодорозі М-05 Київ-Одеса у Жашківському районі;
  поточний середній ремонт покриття виконують на шляху Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань у селі Гусакове Звенигородського району.

– Ця дорога була побудовано ще у 80-х роках минулого століття. І з того часу ремонт не проводився. Цього ж року нарешті відремонтують 7 км автошляху. Гарантія якості – 5 років. Якщо ж виявимо дефекти – підрядник їх усуватиме за власний рахунок. Сподіваємося, що завдяки нашим спільним зусиллям, тимчасові карантинні заходи завершаться у травні. І все заплановане реалізуємо вчасно, – інформує Роман Боднар.

За інформацією пресслужби Черкаської ОДА.


Ваш комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *